Entreprenørkørsel

Vi fokuserer på høj kvalitet og god service

Vognkørsel

Skal du bruge en til at transportere fra A til B? Eller er din vognmand blevet syg, så du skal bruge en afløser? Hos A.B. Maskinfører & service v/Allan Blohm står vi til rådighed med den type vognkørsel, du har brug for. Hvad end der er tale om lastvognskørsel, varevognskørsel, ladvognskørsel eller studenterkørsel, så er vi klar til at varetage opgaven.

Kran og grab

Skal du bruge en til at føre kranen i dit næste byggeprojekt? Eller måske en til at styre grabben ude på genbrugspladsen? Hvad end der er tale om, så står A.B. Maskinfører & service v/Allan Blohm til rådighed. Vi springer til, hvis du mangler en føre eller chauffør til både kran og grab.

Levering og bortkørsel af materialer

Er der fyldt op ude på byggepladsen? Er det må tide at få flyttet nogle af alle de byggematerialer, der ligger og roder? Eller skal der bare generelt ryddes op? Hos A.B. Maskinfører & service v/Allan Blohm står vi til rådighed, når der skal leveres materialer, eller når de skal køres væk og på anden måde afskaffes. Vores dygtige og flinke team er parate til at hjælpe dig!

Kontakt os for at høre mere!