Kort om os

A.B Maskinfører/service

Stor erfaring med håndtering af entreprenørkørsel

Hos A.B. Maskinfører & Service tilbyder vi grundigt og kompetent anlægsarbejde. Vi er et stærkt team af dygtige medarbejdere, der kan tilbyde en bred vifte af ydelser, hvor anlægsarbejde er en af vores stærkeste kompetencer. Vi kan løfte den tungeste opgave, når det kommer til anlægsarbejde, men også arbejde i det små og med mindre kunder. Hvad end det drejer sig om anlæg af have eller park, så er A.B. Maskinfører & Service din mand til jobbet.

Lad os være med til at udføre anlægsarbejde for dig – så er du garanteret et godt, fyldestgørende og tilfredsstillende resultat. Vores mænd er de bedste mænd at sætte på sagen.

Hos A.B. Maskinfører & Service kan vi tilbyde effektivt udgravningsarbejde, når du skal have gravet ud. Hvad end der er tale om et entrepriseprojekt, hvor vi skal under en selvstændig bygherre, eller du vil have os til at stå for projektet, så er vi de rette til opgaven.
I huset har vi et hav af dygtige, kompetente og uddannede vognmænd, som sidder klar til at springe ind bag rettet og køre for dig eller din virksomhed.

Udover vognkørsel og maskinføring, tilbyder vi også udgravningsarbejde, entreprenørkørsel, anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Vi står til rådighed!

Maskinkørsel

Overholder aftaler

Gode kompetencer